UR och SVT samsänder på Kunskapskanalen och programmen finns därmed att se antingen på vår streamingtjänst UR Play eller på SVT Play. Du hittar till rätt streamingtjänst genom att gå in på Kunskapskanalen, välja program och klicka på ”till programmet”.

Alla program på UR omfattas av olika rättigheter. Det kan vara så att det program du vill se inte längre har rättigheter att publiceras. Har du ytterligare frågor eller vill veta om ett specifikt program och dess rättigheter kontakta UR:s kundservice.

Vi på UR kan inte se respektive skolas eller kommuns inloggningsuppgifter eller vilken mediecentral ni har valt. Oftast är det någon på skolans eller kommunens administration, bibliotek eller IT-avdelning som har dessa uppgifter.

Olika program och serier har olika rättigheter vad gäller försäljning. Kontakta UR:s kundservice om vilket program du är intresserad av för information. Har du varit medverkande i en produktion och önskar en medverkandekopia? Kontakta UR:s kundservice så hjälper vi dig.

Har du andra frågor?

I vår kunskapsbank hittar du fler svar på vanliga frågor samt information om det mesta som rör UR.