Här kan du träffa UR på Bokmässan 2022

Den 22-25 september är det dags för Bokmässan i Göteborg. UR är på plats och vill gärna träffa dig som kommer dit! Varmt välkommen till vår monter för tips, inspiration och möjlighet att ställa frågor till oss på UR.

Vi finns i monter C02:50 under hela bokmässan, framförallt för dig som jobbar i skolan och förskolan – men alla besökare är givetvis välkomna. Lär dig mer om vilka program vi erbjuder för olika målgrupper och få idéer på nya sätt att använda oss i din undervisning.

Vi berättar bland annat hur våra nyhetsbrev kan hjälpa dig med tips och planering under hela läsåret, visar några av våra spännande nyheter och hjälper dig hitta material som passar just ditt ämne och årskurs. 

Har du själv inte möjlighet att komma till Bokmässan? Vi finns på plats på mässan och filmar många av samtalen och seminarierna. Några av dem handlar om ideologier och du kommer att kunna se dem på UR Play redan samma dag som de har spelats in. Perfekt för dig som vill veta mer om ideologier och deras betydelse i politiken och samhället.

Streama samtal och seminarier från Bokmässan 2022 på UR Play

Varmt välkommen förbi oss – vi ses på Bokmässan! 

Missa inget nytt från oss!

Få tips om nya program, dokumentärer, lektionsinspiration, vardagstips och annat spännande innehåll från oss – prenumerera på våra nyhetsbrev!

Fler artiklar