UR:s årskalender 2024

UR:s årskalender 2024 för barn i förskolan och förskoleklass

Nu utvecklar vi vår populära årskalender för barn inför 2024. Du får fler programtips varje månad som passar i både förskolan och förskoleklass, och kan själv skriva ut så många exemplar av kalendern du vill.

Hör du också till dem som brukar sätta upp affischen med UR:s årskalender för förskolan på väggen? Eller är du nyfiken på hur vår årskalender fungerar? Nu repriserar vi årskalendern så att den går att använda under 2024. Du kan själv skriva ut så många sidexemplar du vill och samla till ett helt år på väggen. Du kan också använda kalendern digitalt genom att låta barnen klicka direkt på QR-koderna på skärmen.

Fyra QR-koder för UR:s årskalender 2024

Till varje månad finns fyra QR-koder som barnen kan skanna med en mobil eller surfplatta för att komma direkt till programmet. Det går också att klicka direkt på QR-koderna på skärmen. Temat för årskalendern är vad som händer med djur och natur under ett helt år. Ibland dyker det upp en saga som passar för just den årstiden. Till varje månad hittar du också ett informationsblad där du kan läsa mer om vad de olika programmen innehåller.

Bilderna är illustrerade av Sara Björkqvist/UR.

Är du inte prenumerant på våra nyhetsbrev ännu? Anmäl dig för att få ännu fler programtips!

Fler artiklar