Ring nästa videosamtal från Matteparkens gräsmatta eller Yankos kontor på Djurverket!

Överraska klassen, kollegorna eller vänner och familj med bakgrunder från några av UR:s favoritprogram i nästa videosamtal.

Nu när många lektioner, möten och samtal sker digitalt via till exempel Microsoft Teams och Zoom vill UR bidra med några härliga och upplyftande bakgrunder till dina videosamtal. Du kan välja mellan scener från Miniräknarna, Tripp Trapp Träd, Djurverket, Bokstavshissen, Tidsakuten, Livet i Bokstavslandet och Livet i Mattelandet.

Så i nästa samtal kan du befinna dig på akutmottagningen i Tidsakuten, våning A i Bokstavshissen eller på bänken med Flea och Bug från Pick a colour. Välj själv vilken stämning du vill förmedla!

Bakgrundsbilder

*Genom att ladda ner bilderna förbinder du dig till att inte använda bilderna på ett sätt som strider mot diskrimineringsgrunderna i svensk lag, i vinstdrivande syfte eller på annat sätt som kan anses vara ett missbruk av UR:s innehåll.

Så här gör du för att använda UR:s bakgrunder:

1. Klicka på länken Ladda ner bakgrundsbilder, alla bilderna är samlade i en mapp till dig.

2. Mappen laddas ner automatisk till din dator när du klickar på länken.

3. Nu kan du lägga till bilderna till ditt önskade verktyg för videosamtal.

Oroa dig inte om bilden verkar vara spegelvänd, de du pratar med kommer att se den korrekt. Du kan alltid höra av dig till vår kundtjänst om du behöver hjälp. 

Lycka till i nästa videosamtal med de underhållande och lärorika bakgrunderna från UR!

Fler artiklar